Deși toate reprezentatele sexului frumos tind spre silueta perfectă, trebuie să recunoaștem că majoritatea dintre ele sunt departe de aceasta. Kilogramele în plus sunt o problemă pentru multe dintre ele, dar asta nu înseamnă că gata, trebuie să te îmbraci cu haine lipsite de gust și fără niciun simț al modei. Este adevărat, atunci când ești plinuță, poate fi dificil să găsești haine care să arate bine și să te facă să te simți confortabil. Însă, există câteva reguli simple pe care le poți urma pentru a-ți alege hainele potrivite și pentru a-ți pune în evidență frumusețea. Prin urmare, avem pentru tine câteva recomandări în acest sens și pe care le poți găsi în rândurile de mai jos.

Alege hainele potrivite pentru dimensiunea ta

Este prima, dar și cea mai importantă regulă de care trebuie să ții cont. De aceea, este important să găsești haine care se potrivesc perfect cu dimensiunea ta. Nu trebuie să te ascunzi în haine care sunt prea largi sau să încerci să încapi în haine care sunt prea strâmte. Când hainele se potrivesc perfect, te fac să arăți și să te simți mai bine. Ești mult mai încrezătoare și vei avea o atitudine care îi va face pe toți cei din jur să îți admire nu doar personalitatea, ci și stilul de a te îmbrăca.

Optează pentru haine care îți accentuează punctele forte

Fiecare persoană are o formă unică a corpului, iar hainele pot fi folosite pentru a pune în evidență punctele forte și pentru a masca zonele mai puțin atractive. De exemplu, dacă ai un bust mare, poți purta bluze cu decolteu în formă de V sau de U pentru a-ți pune în valoare decolteul generos. Dacă ai picioare subțiri, poți purta fuste și pantaloni strâmți pentru a le pune în evidență.

Alege haine care pun în valoare forma corpului tău

În general, hainele care sunt mai puțin voluminoase și care se potrivesc corpului tău îți vor avantaja formele. Pentru că da, ești o Evă care are forme, nu poți nega asta. De exemplu, poți purta fuste drepte sau pantaloni cu talie înaltă pentru a-ți subția talia. De asemenea, evită hainele prea voluminoase, care îți pot da impresia de volum suplimentar, și chiar nu îți dorești asta, ci dimpotrivă.

Îndreaptă-ți atenția către culori și modele potrivite

Culorile și modelele pot fi folosite pentru a-ți pune în evidență frumusețea și pentru a-ți masca zonele mai puțin atractive. De altfel, specialiștii în domeniu susțin că alese așa cum trebuie, aceste nuanțe sau modele îți pot schimba total aspectul, și ceea ce părea mai plin de volum să aibă acum un aspect de-a dreptul spectaculos. Culorile mai întunecate, cum ar fi negrul, albastrul marin sau verdele închis, au tendința de a subția silueta, așa că le poți folosi cu încredere. De asemenea, modelele mai mici și mai discrete sunt mai de preferat decât cele mari și strălucitoare.

Folosește accesorii pentru a completa ținuta

Accesoriile pot fi folosite pentru a completa ținuta și pentru a-ți pune în evidență personalitatea. Această regulă nu este valabilă doar pentru acele Eve care sunt puțin mai plinuțe, ci pentru toată lumea. Totuși, trebuie să știi cum să porți cu stil și eleganță accespriile. Astfel, poți purta cercei mari și colorați pentru a atrage atenția spre fața ta sau o eșarfă frumoasă pentru a-ți acoperi zonele mai puțin atractive. De asemenea, o curea subțire și frumoasă poate fi folosită pentru a subția talia și pentru a-ți pune în evidență forma corpului.

Nu folosi imprimeuri care atrag atenția

Dacă ești puțin plinuță, nu înseamnă că hainele tale trebuie să fie terne, dintr-o singură culoare. Poți purta liniștită și pe cele cu imprimeuri, doar că în cazul lor trebuie să le eviți pe cele prea mari și îndrăznețe, deoarece pot face ca corpul tau să pară mai mare decât este în realitate. În schimb, optează pentru imprimeuri mai mici, cum ar fi dungi subțiri sau puncte.

Alege țesături potrivite

După cum probabil știi, țesăturile joacă un rol important în alegerea hainelor potrivite. Evită hainele din materiale care se aduna sau se lipesc de corp, cum ar fi nylonul sau lycra. În schimb, sunt mult mai potrivite acele haine din materiale moi și flexibile, cum ar fi bumbacul sau jerseul, care se vor simti confortabil și vor arăta bine.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *