A venit vara, iar odata cu ea caldura sufocanta. O resimtim in toti porii, inclusiv la nivelul picioarelor. Iar pentru ca vara nu este doar o sursa de caldura, ci si un motiv de a ne etala frumoasa pedichiura, orice femeie isi doreste sa incalte ceva deosebit, care sa ii puna in evidenta picioarele, bronzul si pedichiura frumoasa. Asadar, ce sandale poti alege, mai les daca esti o femei pretentioasa.

1. Sandale negre cu barete 

Sandalele negre cu barete sunt un must in orice vara si de multi ani sunt pe primul loc in topul preferintelor. Se stie ca negrul merge cu absolut orice si ofera picioarelor si o alura deosebita. Cu astfel de sandale poti alege orice pedichiura, in special daca vorbim de a alege oja neagra sau rosie, care sunt deosebit de la moda. Vezi mai multe despre oja aici: https://alergicblog.ro/2023/06/23/ce-oja-sa-folosesti-in-functie-de-tinuta/.

2. Sandale argintii 

Aceste sandale sunt ideale pentru pielea bronzata…stii cat de frumos vin astfel de piese pe o piele ciocolatie?! In plus, aceste sandale se potrivesc de minune cu bijuteriile de argint, atat de la moda in ultimii ani. Sandalele argintii ofera oricarei femei un aer sofisticat si glam. Daca nu iti place argintiul, poti sa alegi intotdeauna sandalele aurii. Aceste merg si ele bine cu pielea bronzata. Poarta haine in culori reci, repcum verde sau turcoaz sau imbracaminte animal print. 

3. Sandale boho 

Sandalele boho sunt acele sandale din piele intoarsa, in culorile pamantului. Aceste sandale sunt, prin excelenta, sandalele verii, marii, soarelui…ne amintesc de acele vremuri in care parintii sau chiar bunicii nostri mergeau la concertele hippy si purtau jeansi evazati si flori in par. Sandalele boho merg de minune cu jeansi scurti, topuri crosetate sau ii. Unele au chiar modele deosebite, cum ar fi franjuri, scoici si margele. 

4. Sandalele cu detalii pretioase 

Sandalele cu detalii pretioase, precum pietre sau strasuri sunt in voga de ceva ani. Acestea sunt deosebit de frumoase si pot fi purtate chiar si la tinute sofisticate, mai ales daca nu putem purta tocuri. Sandalele pretioase nu trebuie insa combinate cu  alte bijuterii statement deoarece s-ar putea sa fie prea mult. Incearca sa pastrezi restul tinutei cat mai simpla si mai degajata pentru a pune in evidenta frumoasele sandale boho.

Deigur, modele de sandale sunt foarte multe si fiecare femeie are preferintele ei. Noi am propus aici doar cateva modele elegante si apreciate de majoritatea doamnelor si domnisoarelor. Restul ramane la latitudinea ta. Important este sa iti gasesti acea pereche de sandale care sa te cucereasca si sa iti exprime stilul personal.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *